Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g400g680kcal36g34g44g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)10g90kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g2361kcal92.4g203.4g129.4g10.8g
Valittu annoskoko1135g1180kcal46.2g101.7g64.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna568g590kcal23.1g50.9g32.4g2.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583