Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1000g530kcal14g114g2g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400g560kcal68g0g32g0g
Sipulikuutiot Apetit200g52kcal2.4g9.6g0.4g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4150g2803kcal185.4g303.2g91g12.6g
Valittu annoskoko2075g1402kcal92.7g151.6g45.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna1038g701kcal46.4g75.8g22.8g3.2g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147597