Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g40g23kcal1.5g4g0.1g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Punaviini100g70kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3256g2131kcal175g91.4g99.4g31.4g
Valittu annoskoko1628g1066kcal87.5g45.7g49.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna814g533kcal43.8g22.9g24.9g7.9g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608