Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)20g46kcal3.7g2.6g2.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)100g470kcal12g7.2g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g1902kcal53.4g191.8g97.8g37.2g
Valittu annoskoko2220g951kcal26.7g95.9g48.9g18.6g
Annoskoko puolitettuna1110g476kcal13.4g48g24.5g9.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704