Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g250g875kcal15g190g4.3g5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Chili mausteseos, Old El Paso4g11kcal0.3g2g0.2g0g
Siirappi 40g121kcal0g29.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6364g4019kcal216.8g541.8g94.2g61g
Valittu annoskoko3182g2010kcal108.4g270.9g47.1g30.5g
Annoskoko puolitettuna1591g1005kcal54.2g135.5g23.6g15.3g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943