Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkosuklaamansikkajäädyke

Nosta mansikat kattilaan sokerin kanssa ja anna kuumentua niin, että sokeri liukenee ja mansikat hieman pehmenee.

Ota mansikat pois kattilasta.

Kiehauta kerma ja siirrä kattila syrjään.

Lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.

Sekoita hieman jäähtyneeseen suklaaseokseen mansikat.

Pehmennä ja sekoita jäätelö tasaiseksi.

Vuoraa suorakaiteenmuotoinen kakkuvuoka kelmulla.

Aseta pohjalle suklaa-mansikkaseos ja levitä päälle pehmeä jäätelö.

Peittele vuoan reunojen yli jääneellä kelmulla.

Pakasta yön yli.

Nosta huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen tarjoamista.

Kumoa vadille ja koristele mansikoilla.

Mansikoiden sijasta voit käyttää muitakin marjoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g130g727kcal10.9g71.5g44.2g0g
Vanilja hyla kevyt (Valio), annos 100g530g742kcal18.6g111.3g23.8g1.1g
Mansikka,pakaste Rainbow250g88kcal1.3g17.5g1.3g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2068g3987kcal65.6g454.6g208.6g11.8g
Valittu annoskoko1034g1994kcal32.8g227.3g104.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna517g997kcal16.4g113.7g52.2g3g
Arvot/100g100g193kcal3.2g22g10.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148100