Sipulipihvit
Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.
Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.
Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.
Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.
Nosta pivit lomittain vuokaan.
Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.
Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.
Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.
Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.
Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.
Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.
Hauduta vielä 15 minuuttia.
Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa
Vilikki