Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g640g384kcal9.6g83.2g0.6g5.8g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g10g32kcal0g0.3g3.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original10g7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g962kcal31.6g185.8g9.4g12.2g
Valittu annoskoko840g481kcal15.8g92.9g4.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna420g240kcal7.9g46.5g2.4g3.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105