Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 200g710kcal3.8g5.3g76g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 262g91kcal12g5.1g0.8g6.5g
Kukkakaali 364g88kcal6.6g8g1.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2396g2579kcal100g38.2g220.6g29.8g
Valittu annoskoko1198g1290kcal50g19.1g110.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna599g645kcal25g9.6g55.2g7.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149