Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi245g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 351g1245kcal6.6g9.3g133.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 459g160kcal21g8.9g1.4g11.4g
Kukkakaali 638g154kcal11.5g14g1.9g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g4521kcal175.2g67g386.2g52.2g
Valittu annoskoko2100g2261kcal87.6g33.5g193.1g26.1g
Annoskoko puolitettuna1050g1130kcal43.8g16.8g96.6g13.1g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149