Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 401g1423kcal7.5g10.6g152.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 525g182kcal24g10.1g1.6g13g
Kukkakaali 729g175kcal13.2g16g2.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g5167kcal200.2g76.2g441.6g59.6g
Valittu annoskoko2400g2584kcal100.1g38.1g220.8g29.8g
Annoskoko puolitettuna1200g1292kcal50.1g19.1g110.4g14.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149