Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi316g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Voi 27g196kcal0.3g0.1g22g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 451g1601kcal8.5g11.9g171.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 591g205kcal27g11.4g1.8g14.6g
Kukkakaali 820g197kcal14.8g18g2.5g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g5813kcal225.2g85.8g496.8g67g
Valittu annoskoko2700g2907kcal112.6g42.9g248.4g33.5g
Annoskoko puolitettuna1350g1453kcal56.3g21.5g124.2g16.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149