Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 50g178kcal0.9g1.3g19g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Kukkakaali 91g22kcal1.6g2g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g645kcal24.8g9.6g55g7.4g
Valittu annoskoko300g322kcal12.4g4.8g27.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna150g161kcal6.2g2.4g13.8g1.9g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149