Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 501g1778kcal9.4g13.3g190.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 656g228kcal30g12.7g2g16.3g
Kukkakaali 912g219kcal16.5g20.1g2.7g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g6459kcal250.4g95.8g551.8g74.6g
Valittu annoskoko3000g3229kcal125.2g47.9g275.9g37.3g
Annoskoko puolitettuna1500g1615kcal62.6g24g138g18.7g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149