Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 100g356kcal1.9g2.7g38.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 131g46kcal6g2.5g0.4g3.3g
Kukkakaali 182g44kcal3.3g4g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1292kcal50.2g19g110.4g15g
Valittu annoskoko600g646kcal25.1g9.5g55.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna300g323kcal12.6g4.8g27.6g3.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149