Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 150g534kcal2.8g4g57.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 197g68kcal9g3.8g0.6g4.9g
Kukkakaali 274g66kcal4.9g6g0.8g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1938kcal75g28.6g165.4g22.4g
Valittu annoskoko900g969kcal37.5g14.3g82.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna450g485kcal18.8g7.2g41.4g5.6g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149