Tomaatinpoimijan lasane
Tee ensin kasviskastike hautumaan.
Pese ja kuori kasvikset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi ja hienonna sipulit.
Kuumenna paistokasarissa öljy ja hauduta siinä kasviksia.
Lisää joukkoon tomaattimurska, neste ja mausteet.
Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 min.
Kiinteytä maissisuuruksella ja tarkista maku.
Sekoita juustokastike.
Nostele raejuuston mukaan ranskankerma, muna ja mausteet.
Peitä voidellun, laakean uunivuoan pohja ohuella kasviskastike-kerroksella ja sen päälle aavistus juustoseosta.
Lado päälle, muttei päällekkäin lasagnelevyjä.
Levitä levyjen päälle kasviskastiketta ja juustoseosta sitten taas lasagnelevyjä.
Toista.
Levitä päällimmäiseksi juustoseosta ja ripottele päälle juustoraaste.
Kypsennä ruokaa 175 asteessa tunnin verran.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa
Foppa67