Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)390g156kcal4.3g28.1g2g5.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g200g50kcal2g11.4g0g5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili mausteseos, Old El Paso5g14kcal0.4g2.5g0.3g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 400g386kcal12g78.4g1.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3702g2949kcal199.6g282.6g108g38.8g
Valittu annoskoko1851g1474kcal99.8g141.3g54g19.4g
Annoskoko puolitettuna926g737kcal49.9g70.7g27g9.7g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185