Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.3kcal1.5g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 50g48kcal1.5g9.8g0.2g0.5g
Soijajauho vähärasvainen 3.1g12kcal1.4g0.9g0.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g13g40kcal6.2g3.7g0.1g0.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 13g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g292kcal23.6g37.2g4.8g3.8g
Valittu annoskoko141g146kcal11.8g18.6g2.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna70g73kcal5.9g9.3g1.2g1g
Arvot/100g100g104kcal8.4g13.2g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297