Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 150g64kcal14.7g0.6g0.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 500g482kcal15g97.9g1.6g4.9g
Soijajauho vähärasvainen 31g122kcal14.1g8.9g2.2g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g82kcal8.2g12.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g125g403kcal62.4g37.5g0.6g6.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 125g121kcal3.8g24.5g0.4g1.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2810g2925kcal237.4g372.8g47.6g39g
Valittu annoskoko1405g1463kcal118.7g186.4g23.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna703g731kcal59.4g93.2g11.9g9.8g
Arvot/100g100g104kcal8.4g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297