Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 180g76kcal17.6g0.7g0.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 600g579kcal18g117.4g1.9g5.9g
Soijajauho vähärasvainen 38g146kcal17g10.6g2.7g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g150g484kcal74.9g45g0.7g8.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 150g145kcal4.5g29.4g0.5g1.5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3372g3511kcal285g447.2g57.4g46.8g
Valittu annoskoko1686g1755kcal142.5g223.6g28.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna843g878kcal71.3g111.8g14.4g11.7g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297