Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 210g89kcal20.6g0.8g0.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 699g675kcal21.1g137g2.2g6.9g
Soijajauho vähärasvainen 44g171kcal19.8g12.4g3.1g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g115kcal11.5g17.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g175g565kcal87.4g52.5g0.9g9.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 175g169kcal5.3g34.3g0.6g1.7g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3934g4095kcal332.8g521.8g66.8g54.6g
Valittu annoskoko1967g2048kcal166.4g260.9g33.4g27.3g
Annoskoko puolitettuna983g1024kcal83.2g130.5g16.7g13.7g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297