Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 240g102kcal23.5g1g0.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 799g772kcal24.1g156.6g2.6g7.9g
Soijajauho vähärasvainen 50g195kcal22.6g14.2g3.6g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g200g645kcal99.9g59.9g1g11g
Makaroni, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.1g0.6g2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4496g4681kcal380.2g596.2g76.6g62.6g
Valittu annoskoko2248g2341kcal190.1g298.1g38.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna1124g1170kcal95.1g149.1g19.2g15.7g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297