Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 270g114kcal26.5g1.1g0.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 899g868kcal27.1g176.2g2.9g8.9g
Soijajauho vähärasvainen 56g220kcal25.5g16g4g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450g148kcal14.8g22g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g225g726kcal112.4g67.4g1.1g12.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 225g217kcal6.8g44g0.7g2.2g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5058g5266kcal428g670.8g86g70.6g
Valittu annoskoko2529g2633kcal214g335.4g43g35.3g
Annoskoko puolitettuna1265g1317kcal107g167.7g21.5g17.7g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297