Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 300g127kcal29.4g1.2g0.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 999g965kcal30.1g195.7g3.2g9.9g
Soijajauho vähärasvainen 62g244kcal28.3g17.7g4.5g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g162g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g250g807kcal124.9g74.9g1.2g13.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 250g241kcal7.5g48.9g0.8g2.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 38g331kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5620g5851kcal475.4g745.2g95.6g78.4g
Valittu annoskoko2810g2925kcal237.7g372.6g47.8g39.2g
Annoskoko puolitettuna1405g1463kcal118.9g186.3g23.9g19.6g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297