Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 360g152kcal35.3g1.4g0.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1199g1158kcal36.1g234.9g3.8g11.9g
Soijajauho vähärasvainen 75g293kcal33.9g21.3g5.4g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g300g968kcal149.9g89.9g1.5g16.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 300g290kcal9g58.7g1g3g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6744g7021kcal570.4g894.4g115g94.2g
Valittu annoskoko3372g3511kcal285.2g447.2g57.5g47.1g
Annoskoko puolitettuna1686g1755kcal142.6g223.6g28.8g23.6g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297