Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 420g178kcal41.2g1.7g0.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1399g1351kcal42.1g274g4.5g13.8g
Soijajauho vähärasvainen 87g342kcal39.6g24.8g6.3g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen699g231kcal23.1g34.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g350g1130kcal174.8g104.9g1.7g19.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 350g338kcal10.5g68.5g1.1g3.5g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7868g8191kcal665.4g1043.4g134g109.6g
Valittu annoskoko3934g4096kcal332.7g521.7g67g54.8g
Annoskoko puolitettuna1967g2048kcal166.4g260.9g33.5g27.4g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297