Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 480g203kcal47g1.9g0.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1599g1544kcal48.1g313.2g5.1g15.8g
Soijajauho vähärasvainen 100g390kcal45.3g28.4g7.2g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen799g264kcal26.4g39.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g400g1291kcal199.8g119.9g2g22g
Makaroni, keitetty, suolaa 400g386kcal12g78.3g1.3g4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8992g9361kcal760.4g1192.8g153g125.4g
Valittu annoskoko4496g4681kcal380.2g596.4g76.5g62.7g
Annoskoko puolitettuna2248g2340kcal190.1g298.2g38.3g31.4g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297