Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 480g203kcal47.1g1.9g0.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1600g1545kcal48.2g313.4g5.1g15.8g
Soijajauho vähärasvainen 100g391kcal45.3g28.4g7.2g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g400g1292kcal200g120g2g22g
Makaroni, keitetty, suolaa 400g386kcal12g78.4g1.3g4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g9370kcal761.2g1193.6g153.2g125.4g
Valittu annoskoko4500g4685kcal380.6g596.8g76.6g62.7g
Annoskoko puolitettuna2250g2342kcal190.3g298.4g38.3g31.4g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297