Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 540g229kcal52.9g2.2g0.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1798g1737kcal54.1g352.3g5.8g17.8g
Soijajauho vähärasvainen 112g439kcal50.9g31.9g8.1g16.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen899g297kcal29.7g44.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g450g1452kcal224.8g134.9g2.2g24.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 450g434kcal13.5g88.1g1.4g4.5g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10116g10531kcal855.4g1341.8g172g141g
Valittu annoskoko5058g5266kcal427.7g670.9g86g70.5g
Annoskoko puolitettuna2529g2633kcal213.9g335.5g43g35.3g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297