Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 600g254kcal58.8g2.4g0.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1998g1930kcal60.1g391.5g6.4g19.8g
Soijajauho vähärasvainen 125g488kcal56.6g35.5g9g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal1.9g19.3g0.6g8.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen999g330kcal33g49g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g500g1614kcal249.8g149.9g2.5g27.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 500g482kcal15g97.9g1.6g4.9g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 75g663kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g11702kcal950.4g1491g191.2g156.6g
Valittu annoskoko5620g5851kcal475.2g745.5g95.6g78.3g
Annoskoko puolitettuna2810g2925kcal237.6g372.8g47.8g39.2g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297