Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 105g44kcal10.3g0.4g0.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 350g338kcal10.5g68.5g1.1g3.5g
Soijajauho vähärasvainen 22g85kcal9.9g6.2g1.6g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g87g282kcal43.7g26.2g0.4g4.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 87g84kcal2.6g17.1g0.3g0.9g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1967g2048kcal166.2g260.8g33.4g27.4g
Valittu annoskoko983g1024kcal83.1g130.4g16.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna492g512kcal41.6g65.2g8.4g6.9g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297