Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g200g160kcal5.2g8g12g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g56g162kcal4.5g26.3g4.5g6.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)60g84kcal6.7g0.2g6.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow100g80kcal4.2g13g0.9g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2357kcal195g99g127.4g19g
Valittu annoskoko828g1178kcal97.5g49.5g63.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna414g589kcal48.8g24.8g31.9g4.8g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557