Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.325g1138kcal43.2g221g7.8g12.4g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g165g281kcal24.8g0g19.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3106kcal136g442g85.2g24.8g
Valittu annoskoko540g1553kcal68g221g42.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna270g777kcal34g110.5g21.3g6.2g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793