Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino500g1700kcal115g265g18.5g30g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g800g520kcal104g16g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g210g88kcal20.6g0.8g0.2g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g7299kcal784.6g568.4g202.4g60.8g
Valittu annoskoko3360g3650kcal392.3g284.2g101.2g30.4g
Annoskoko puolitettuna1680g1825kcal196.2g142.1g50.6g15.2g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930