Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 110g359kcal13.3g65.3g3.1g6.1g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)195g605kcal33.2g105.3g5.7g25.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1948kcal97g341.6g17.8g65g
Valittu annoskoko520g974kcal48.5g170.8g8.9g32.5g
Annoskoko puolitettuna260g487kcal24.3g85.4g4.5g16.3g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131