Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g275g77kcal1.7g16.4g0.6g6.9g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Papu valkoinen, keitetty 500g538kcal42.2g70g1.7g35g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)40g57kcal1.6g3.5g4.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g30g84kcal2.4g15.8g2.5g0g
Ketsuppi, Heinz30g31kcal0.3g7.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g3752kcal256g280.2g160g104g
Valittu annoskoko2130g1876kcal128g140.1g80g52g
Annoskoko puolitettuna1065g938kcal64g70.1g40g26g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468