-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g400g100kcal5.2g16g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Keittojuurekset, Rainbow150g38kcal1.4g7.2g0.5g0g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g1776kcal171.2g67.6g89g7.2g
Valittu annoskoko1152g888kcal85.6g33.8g44.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna576g444kcal42.8g16.9g22.3g1.8g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479