-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g500g125kcal6.5g20g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g831kcal95.1g0g50g0g
Keittojuurekset, Rainbow188g47kcal1.7g9g0.6g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g39kcal1.3g2.5g2.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2220kcal214g84.6g111.2g9g
Valittu annoskoko1440g1110kcal107g42.3g55.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna720g555kcal53.5g21.2g27.8g2.3g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479