-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g601g150kcal7.8g24g1.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow225g56kcal2g10.8g0.7g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.6g3g3.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g2664kcal256.8g101.6g133.6g11g
Valittu annoskoko1728g1332kcal128.4g50.8g66.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna864g666kcal64.2g25.4g33.4g2.8g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479