-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g701g175kcal9.1g28g2.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow263g66kcal2.4g12.6g0.8g0g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)19g54kcal1.8g3.5g3.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3108kcal299.4g118.4g155.8g12.6g
Valittu annoskoko2016g1554kcal149.7g59.2g77.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna1008g777kcal74.9g29.6g39g3.2g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479