-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g800g200kcal10.4g32g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Keittojuurekset, Rainbow300g75kcal2.7g14.4g0.9g0g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4604g3549kcal342g135.4g177.8g14.4g
Valittu annoskoko2302g1775kcal171g67.7g88.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna1151g887kcal85.5g33.9g44.5g3.6g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479