-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g801g200kcal10.4g32g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow300g75kcal2.7g14.4g0.9g0g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g3552kcal342.2g135.4g178g14.4g
Valittu annoskoko2304g1776kcal171.1g67.7g89g7.2g
Annoskoko puolitettuna1152g888kcal85.6g33.9g44.5g3.6g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479