-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g901g225kcal11.7g36g2.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.1g0g90.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow338g84kcal3g16.2g1g0g
Paprika punainen 360g106kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)25g69kcal2.3g4.5g4.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g3996kcal384.8g152.2g200g16g
Valittu annoskoko2592g1998kcal192.4g76.1g100g8g
Annoskoko puolitettuna1296g999kcal96.2g38.1g50g4g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479