-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g100g25kcal1.3g4g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Keittojuurekset, Rainbow38g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g444kcal42.8g17g22.2g1.8g
Valittu annoskoko288g222kcal21.4g8.5g11.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna144g111kcal10.7g4.3g5.6g0.5g
Arvot/100g100g77kcal7.4g3g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479