-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g200g50kcal2.6g8g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Keittojuurekset, Rainbow75g19kcal0.7g3.6g0.2g0g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1151g887kcal85.6g33.8g44.2g3.6g
Valittu annoskoko576g444kcal42.8g16.9g22.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna288g222kcal21.4g8.5g11.1g0.9g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479