-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g300g75kcal3.9g12g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Keittojuurekset, Rainbow113g28kcal1g5.4g0.3g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.3g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1332kcal128.2g50.8g66.6g5.4g
Valittu annoskoko864g666kcal64.1g25.4g33.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna432g333kcal32.1g12.7g16.7g1.4g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479