Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 351g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 263g499kcal71.3g0g23.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g351g88kcal4.6g14.7g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g1917kcal168.4g66g104.6g7.8g
Valittu annoskoko1218g959kcal84.2g33g52.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna609g479kcal42.1g16.5g26.2g2g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730