Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 300g569kcal81.4g0g27g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g2188kcal192g75.2g119.4g8.8g
Valittu annoskoko1390g1094kcal96g37.6g59.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna695g547kcal48g18.8g29.9g2.2g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730