Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 451g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 338g641kcal91.7g0g30.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g451g113kcal5.9g18.9g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g361kcal6.1g6.1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g2465kcal216.6g84.8g134.4g9.8g
Valittu annoskoko1566g1232kcal108.3g42.4g67.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna783g616kcal54.2g21.2g33.6g2.5g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730